image description

Het leven is een banket.
Het tragische is dat de meeste mensen omkomen van de honger. Anthony de Mello

Kom in je kracht en leid een bewust en gelukkig leven

Maak je er een zootje van?

Een unieke vakantie en retraite

Als je je herkent in een of meer vragen, dan is Atalanta misschien iets voor jou. Ik geef je "gereedschap" om te leren omgaan met je uitdagingen. Maar je krijgt ook een heerlijke vakantie!
Een week bij ons is een unieke combinatie van ontspanning en werken aan jezelf.

We ontvangen slechts acht gasten en iedereen heeft een eigen kamer met badkamer. Kleinschaligheid, exclusiviteit en persoonlijke aandacht.

Uniek toch?

Ben jij die ene persoon
die voor de halve prijs mag komen?

Wat kun je op Atalanta doen?

Ontspanning

Werken aan jezelf

 • Je leert omgaan met stress en jouw andere uitdagingen
 • Je krijgt nieuwe inzichten en wordt blijer en vrijer
 • Je ontdek je passie, je beseft dat je nee kunt zeggen zonder schuldgevoel
 • Je vindt evenwicht tussen jouw noden en die van de ander

Kortom: je komt in je kracht en vindt de vreugde in jezelf

Als je alleen wilt ontspannen en de rest van de dag vrij wilt zijn, is Atalanta niet geschikt voor jou.

Ja, ik wil gelukkig worden!

Rondleiding op Atalanta

Jessica Larive

Jessica LariveIk ben jullie gastvrouw en docent. Al dertien jaar ontvang ik met passie honderden gasten in mijn villa aan de Spaanse Costa Blanca. Met schade en schande heb ik geleerd dat het geluk niet buiten je ligt, niet achter je en niet voor je.

Het geluk ligt IN je.

Nu voel ik me blij en niet meer eenzaam. En het verbijsterende is dat al die zaken waar ik me vroeger als Europarlementariër altijd zo druk over maakte,- werk, status, waardering, relaties-, nu veel beter lopen.

Dat gun ik jou ook zo graag! Daarom heb ik Atalanta opgericht.

Wil je een gratis video met tips ontvangen om blij te worden?

Beoordelingen door de honderen gasten gedurende 13 jaar

Jij bent uniek, Atalanta is dat ook

24 - 30 september 2017 (vol),
29 oktober - 4 november 2017,
26 november - 3 december 2017

Een spannende en ontspannende week vakantie en retraite dus, waarin je uit je comfortzone komt, de vreugde en kracht in jezelf gaat vinden en jezelf gaat accepteren, precies zoals je bent. Maar ook een ontspannende week zoals je die misschien nog niet eerder hebt meegemaakt.

Grenzen verleggen, maar ook geen geratel meer in je hoofd, een eigen kamer met badkamer, zwembad, grote tuin, massagetafels, rust, lekker eten,ontspanning, excursies naar zee en bergen, genieten en veel lachen. En vergeet de exclusiviteit en kleinschaligheid niet! Maximaal acht mensen die allemaal het zelfde willen: in hun kracht komen en een gelukkig en bewust leven leiden. Uniek toch?Wat wil een mens nog meer?

Hier vind je de details voor je week van spanning, ontspanning, meditatie en nog veel meer

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Van eenzaamheid naar boosheid, van boosheid naar tranendal, van tranendal naar verdriet, van verdriet naar een luisterend oor, van een luisterend oor naar begrip, van begrip naar warmte, van warmte naar kwetsbaarheid. I am free!.
Henk uit Valkenswaard
Naar mezelf kijken, rust krijgen, inzicht en een kompas voor de rest van mijn leven. Hans, je bent een super manager, Nanette jouw kookkunst is fantastisch en een inspiratie om in Nederland vegetarisch te eten. Ik hoop zeker nog eens een A.P.K. beurt bij jullie te doen!.
Jolanda uit Bussum
Come on se sent bien à Atalanta! Atalanta is authentiek en heeft charme.
Isabelle uit Beersel, België
Vanaf het begin voelde het goed. De ochtendyoga, verrassend fijn, zelfs voor iemand met een diepgewortelde aversie tegen elke vorm van activiteit op de vroege ochtend, zoals ik. De workshops waaruit ik veel heb gehaald dat ik meeneem naar Nederland, de uitbundige afsluiting.
Vanessa uit Leiden
Tot op het allerlaatste moment heb ik geaarzeld om te komen. Mijn moed heb ik uit mijn tenen gehaald. En wat voelde ik me welkom, de hele week! Er werd ingespeeld op de behoefte van het moment. Nu kan ik gaan waaien met de wind van vandaag, met veel dank aan alle fijne mensen die mij lieten voelen dat ik er niet alleen voor sta.
Marjo uit Groningen
Wat ga ik doen met mijn leven? Wat wil ik? Wie ben ik? Heb ik een hart? Ga ik dat vinden? De 2e dag op Atalanta besluit ik dat het vragen moet stoppen. Ik ga mij overgeven, openstellen en kijken wat er komt. Na de overgave ben ik heel veel gaan ontdekken over mijzelf. Ik heb een hart, een groot hart. Ik kan voelen. Ik kan stil zijn. Ik kan echt verstillen, ik heb de rust in mijzelf gevonden.
Christien uit Heemskerk
Ik ben toch weer een stukje verder gekomen op die lange weg van het hoofd naar het hart en daar ben ik je dankbaar voor.
Cissy uit Amsterdam
Ik voel dat ik mijzelf hervonden heb. Als dat nog even blijft voortduren, kan ik weer ECHT mezelf zijn. Ik had niet gedacht dat het mij zoveel zou brengen! (al realiseer ik me wel dat het volgehouden moet worden).
Monique uit Velsen-Zuid
Deze alternatieve Kerst is voor mij een onvergetelijke spirituele ervaring geworden. Ik dank jullie met heel mijn hart daarvoor.
Janna uit Utrecht.
Ik wist niet wat deze verdiepingsweek mij brengen zou. Ik wilde graag wat meer stralen. Ik denk dat dat gelukt is, nee, ik voel het! Heb ook genoten van de passietest.
Monique uit Brielle
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD